Anyagi segítség

Egyesületünk egyik célja, hogy anyagi támogatást nyújtson az arci hemihihertrófiával és lipomatózissal diagnosztizált gyerekek családjai számára.

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ezen ritka betegségek diagnosztizálása és kezelése rendkívül nehéz és költséges. Egy orvosi központ, valamint a betegség különböző megnyilvánulási formáinak kezelésére szakosodott orvos csapat keresése gyakori utazásokat igényel az országban, de különösen külföldön.

A sebészeti beavatkozások, a kórházi, a gyógyszeres kezelések, az orvosi vizsgálatok költségeivel együtt, valamint a külföldi utazási költségek (repülőgéppel való utazás, lakás bérelése, ennivaló) nagyon sokba kerülnek.

Ezert pénzügyi támogatást nyújtunk ezen családoknak, lehetőségeinkhez mérten. Annak érdekében, hogy ebben részesülhessenek, kérjük, forduljanak hozzánk e-mailben: secretariat@asheli.ro. Kérjük, küldjenek 3 fényképet a gyerekükről és az összes orvosi dokumentációt, amely igazolja a kapott diagnózist.
 

Arci hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekekre lelkileg hatással van arcuk rendellenes elváltozása. Amint rájönnek a másokhoz viszonyított megjelenésbeli...

more

Ebben a részben tudomásukra szeretnénk hozni az eddig megszervezett vagy megszervezésre kerülő jótékonysági eseményeket, amelyekkel a hemihipertrófiaban és lipomatózisban szenvedő gyerekek...

more