Ajánlj egy pszichológust/logopédust

A betegségek okozta kellemetlen külső megjelenés, életkortól függetlenül, okozhat pszichológiai problémákat. Ezek a problémák befolyásolhatják a családi-, és a társadalmi életet, a párkapcsolatokat és nemkivánt lelkiállapotokhoz vezethetnek.

Egyesületünk próbál segíteni ebben a helyzetben levő gyerekeknek és családjaiknak, hogy képesek legyenek legyőzni a kritikus pillanatokat. Ezert szeretnénk pszichológiai tanácsadást, logopédiai órákat és, szükség esetén, pszihoterápiát nyújtani.

Ha ismernek olyan szakembert (pszichológust, logopédust, pszichoterapeutát), akik szívesen résztvennének ilyen projektekben, kérjük, küldjenek róluk néhány hasznos információt, hogy fölvehessük velük a kapcsolatot. Megtehetik mindezt küldve egy levelet a secretariat@asheli.ro e-mail címre vagy kitöltve az alábbi űrlapot.

Megteszünk mindent, hogy kapcsolatba lépjünk vele. A mi esetünkben az információ egy reménysugárt jelenthet egy normális életért! Köszönjük!

 

2%

Most lehetőségük van segíteni beteg gyerekeken, akiknek többszöri, külföldön történő műtétre van szükségük!

A hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekek súlyos arc...

more

Az adomány a segítés olyan formája, amely során egy személy vagy egy szervezet pénzügyi vagy anyagi támogatást nyújthat.

A segítés ezen formája személyeknek ajánlott,...

more

A szponzorizálás egy készpénzben vagy természetben teljesített fizetés egy non-profit szervezet vagy egy ilyen szervezet által támogatott személy számára.
A...

more

A mecénás szerződés a liberalizmusnak egy olyan jogszabálya , amelynek során egy mecénásnak nevezett személy vagy szervezet, átruházza bizonyos anyagi javak vagy pénzügyi...

more

 Mivel ezeknek a gyerekeknek szükségük van nagyon hosszú időn keresztül erkölcsi és anyagi támogatásra, szükségük van ismételt műtétekre, a pénzügyi források nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy...

more

 A hemihipertrófia és a lipomatózis ritka betegségek, sokféle szövődménnyel járnak, amelyek ha nincsenek időben kezelve, súlyos következményeik lehetnek. Nincs sok kezelési központ és szakorvos,...

more

Ahhoz hogy segíthessünk a hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekeken, úgy gondoljuk, hogy meg kell adnunk nekik is a lehetőséget, hogy kibontakozhassanak az élet különböző...

more

Az élet különböző helyzeteiben előfordulhat, hogy mindannyian segítségre szorulunk vagy segítséget nyújtunk másoknak.
Egyesületünk lehetőséget nyújt arra, hogy ritka betegségben...

more