Események

Ebben a részben tudomásukra szeretnénk hozni az eddig megszervezett vagy megszervezésre kerülő jótékonysági eseményeket, amelyekkel a hemihipertrófiaban és lipomatózisban szenvedő gyerekek megsegítésere gyűjtöttünk anyagi forrásokat.

Minden tiszteletünk és megbecsülésünk a rendezvények megszervezéséért barátainkat illeti, akik saját kezdeményezésből siettek segítségünkre, vallomást téve emberségükről és megértésükről.

Mivel pénzügyi lehetőségeink nem engedtek meg kisfiunk külföldön történő költséges műtétjét (lásd Történetünk), barátaink egy adománygyűjtő kampányt indítottak.
Segítséget kértek a helyi hírlapoknál:

A helyi keresztény parókiák adománygyűjtést szerveztek Róbert 2013. 07.27-én végzett sebészeti beavatkozása érdekében.

Barátunk, Vizi Imre (Románia Hangja II helyezettje) és csapata két jótékonysági koncertet tartott Robikáért:

Barátunk Magyarországról, Kramer Zsolt egy jótékonysági hegyi túrat tartott Pádison, a Bihar-hegységben 29.08.2013-09.01.2013 között.(lásd www.sherpa.ro oldalán)

Az Örökmozgó Egyesület, a Pro Biciclo Urbo és a marosvásárhelyi EKE jótékonysági gyalog- és kerékpártúrát szerveztek Róbikáért a Bekecs-tetőre 2013.09.14-én.

A marosvásárhelyi Bolyai Farkas Elméleti Líceum X. B. osztályos diákjai és osztályfőnökük, Hajdu Zoltán előadtak, a Sulijo programon belül, egy színházi darabot, A Micimackó ügy címmel 2013.11.28-án, és a begyűlt adományokat Róbika további műtéteire szánták.(http://sulijo.ro/x-b-bolyai-farkas-elmeleti-liceum-marosvasarhely/)

A Művészkuckó Egyesület, valamint a marosvásárhelyi Művészeti Líceum diákjai, Czédula Kamilla tanárnő irányítása alatt, két különleges jótékonysági Karácsonyi Koncertet tartottak az Ariel Ifjúsági és Gyerekszínházban 2013 december 21 és 22-en.

Bárdosi Ilona tanítónő szervezésében 2014.01.25-én sor került a “Tarts Velünk” utószilveszteri rendezvényre, amelyen az összegyűlt adományokat Róbika elkövetkezendő műtéteire szánták.(http://www.e-nepujsag.ro/op/article/fergeteges-forgatag-avagy-ut%C3%B3szilveszter-gernyeszegen)

Rendkívül hálásak vagyunk mindazoknak, akik ilyen jótékonysági eseményeket és adománygyűjtéseket rendeztek, és azoknak a nagylelkű embereknek, akik résztvettek ezeken az alkalmakon és hozzájárultak kisfiunk gyógyulásához.

Mi minden tölunk telhetőt megteszünk, hogy reményt nyújtsunk egy normális élethez az arci hemihipertrófiaban és lipomatózisban szenvedő gyerekek számára. Kérjük Önöket, hogy kövessek figyelemmel Híreinket oldalunkon és a Facebookon, hogy értesülhessenek jövőbeli jótékonysági eseményeinkről, amelyeknek célja ezen gyerekek megsegítése.
 

Egyesületünk egyik célja, hogy anyagi támogatást nyújtson az arci hemihihertrófiával és lipomatózissal diagnosztizált gyerekek családjai számára.

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ezen...

more

Arci hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekekre lelkileg hatással van arcuk rendellenes elváltozása. Amint rájönnek a másokhoz viszonyított megjelenésbeli...

more