Mecenás szerződés

A mecénás szerződés a liberalizmusnak egy olyan jogszabálya , amelynek során egy mecénásnak nevezett személy vagy szervezet, átruházza bizonyos anyagi javak vagy pénzügyi eszközök fölötti tulajdonjogát egy személyre, egy humanitárius jellegű jótékonysági cselekedetként, bizonyos kulturális, művészi, egészségügyi, alap és alkalmazott tudományos kutatások területein folytatott tevékenységek felkarolása érdekében.

A mecénás szerződés hitelesített formában történik, meghatározva a szerződés tárgyat, annak időtartamát és értékét. A hitelesítés pillanatában jelen kell lennie a cég jogi képviselőjének (személyi igazolvánnyal és pecséttel) és a kedvezményezettnek (kiskorú gyermek esetén annak jogi képviselőjének).

Az Adótörvény II Fejezetének, 31 (4) cikke alapján, az adófizetők akik mecénás szerződést kötnek, a mecénási szerződések törvényei szerint, levonhatják ezeket az összegeket a profit adójukból, ha a következő feltételek teljesülnek:

  1. nem haladjak meg a forgalom 3‰-et
  2. nem haladjak meg a fizetendő profit adó 20%-at.

Ha szeretne nekünk segíteni ebben a formában, akkor töltse le a Mecénási szerződést itt és küldje el nekünk kitöltve és aláírva a telefon számával együtt, amelyen elérhető, a secretariat@asheli.ro e-mail címre vagy 0265-210-564 Fax számra. Miután megkaptuk a dokumentumot, fölvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy időpontot a közjegyzőnél, a szerződés hitelesítése érdekében.

Ha szüksége van bármilyen további információra, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Köszönjük a segítséget!

 

2%

Most lehetőségük van segíteni beteg gyerekeken, akiknek többszöri, külföldön történő műtétre van szükségük!

A hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekek súlyos arc...

more

Az adomány a segítés olyan formája, amely során egy személy vagy egy szervezet pénzügyi vagy anyagi támogatást nyújthat.

A segítés ezen formája személyeknek ajánlott,...

more

A szponzorizálás egy készpénzben vagy természetben teljesített fizetés egy non-profit szervezet vagy egy ilyen szervezet által támogatott személy számára.
A...

more

 Mivel ezeknek a gyerekeknek szükségük van nagyon hosszú időn keresztül erkölcsi és anyagi támogatásra, szükségük van ismételt műtétekre, a pénzügyi források nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy...

more

 A hemihipertrófia és a lipomatózis ritka betegségek, sokféle szövődménnyel járnak, amelyek ha nincsenek időben kezelve, súlyos következményeik lehetnek. Nincs sok kezelési központ és szakorvos,...

more

A betegségek okozta kellemetlen külső megjelenés, életkortól függetlenül, okozhat pszichológiai problémákat. Ezek a problémák befolyásolhatják a családi-, és a társadalmi életet, a...

more

Ahhoz hogy segíthessünk a hemihipertrófiában és lipomatózisban szenvedő gyerekeken, úgy gondoljuk, hogy meg kell adnunk nekik is a lehetőséget, hogy kibontakozhassanak az élet különböző...

more

Az élet különböző helyzeteiben előfordulhat, hogy mindannyian segítségre szorulunk vagy segítséget nyújtunk másoknak.
Egyesületünk lehetőséget nyújt arra, hogy ritka betegségben...

more