Evenimente

În această secţiune dorim să vă aducem la cunoştinţă toate evenimentele caritative care s-au desfăşurat sau urmează să se desfăşoare pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării copiilor cu hemihipertrofie şi lipomatoză facială.

În organizarea acestor evenimente toată stima şi consideraţia noastră revine prietenilor noştri, care din proprie iniţiativă au venit în ajutorul nostru, dând dovadă de omenie şi înţelegere.

Cum posibilităţile noastre financiare nu ne permiteau o operaţie costisitoare a fiului nostru în străinătate (vezi Povestea noastră), prietenii noştri au pornit o campanie de strângere de fonduri.
Ei au apelat la ziare locale:

Parohiile creştine locale au organizat strângeri de donaţii pentru operaţia lui Róbert din data de 27.07.2013.

Prietenul nostru, Vizi Imre (unul dintre laureații emisiunii Vocea României) şi trupa sa au ţinut 2 concerte caritative pentru Róbert:

Prietenul nostru din Ungaria, Kramer Zsolt a organizat o excursie caritativă în munţii Bihor, la Padiş în perioada 29.08.2013- 01.09.2013 prin intermediul www.sherpa.ro.

Organizaţiile Perpetuum Mobile, Pro Biciclo Urbo şi EKE din Târgu Mureş au organizat o excursie caritativă cu biciclete şi pe jos până la vârful Becheci în data de 14.09.2013.

Clasa X. B a Liceului Bolyai Farkas din Târgu Mureş, împreună cu dirigintele, Hajdu Zoltán au interpretat în cadrul programului Sulijo, o piesă de teatru intitulată Micimackó ügy (Chestiunea Ursuleţului Winnie de Pluş) în data de 28.11.2013, iar donaţiile primite ne-au fost oferite pentru operaţiile viitoare ale lui Róbert.(http://sulijo.ro/x-b-bolyai-farkas-elmeleti-liceum-marosvasarhely/)

Asociaţia Művészkuckó, împreună cu elevii Liceului de Artă din Târgu Mureş, sub îndrumarea d-nei prof. Czédula Kamilla, au susţinut două Concerte caritative extraordinare de Crăciun pentru Róbi la teatrul Ariel în data de 21 şi 22 decembrie 2013.

Totodată, în data de 25.01.2014 a fost organizat re-revelionul „Tarts Velünk”(Hai cu noi!), de către dna învățătoare Bárdosi Ilona unde au fost colectate fonduri pentru intervențiile următoare.
(http://www.e-nepujsag.ro/op/article/fergeteges-forgatag-avagy-ut%C3%B3szilveszter-gernyeszegen)

Suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au organizat astfel de evenimente caritative şi strângeri de donaţii, precum şi miilor de oameni generoşi care au participat la aceste evenimente şi au contribuit la însănătoşirea fiului nostru.

La rândul nostru, vom face tot posibilul pentru a oferi o speranţă la o viaţă normală copiilor afectaţi de hemihipertrofie şi lipomatoză facială. Vă rugăm să ne urmăriţi Ştirile pe site şi pe Facebook pentru a fi informaţi de evenimentele caritative viitoare, menite ai ajuta pe aceşti copii.

 

Unul dintre scopurile Asociaţiei noastre este de a oferi ajutor financiar familiilor cu copii diagnosticaţi cu hemihipertrofie şi lipomatoză facială.

Din experienţă noastră...

detalii

Copiii cu hemihipertrofie şi lipomatoză facială pot fi afectaţi psihic din cauza aspectului fizic anormal a feţei. Odată ce realizează diferenţele aspectului lor...

detalii