Consiliere psihologică

Copiii cu hemihipertrofie şi lipomatoză facială pot fi afectaţi psihic din cauza aspectului fizic anormal a feţei. Odată ce realizează diferenţele aspectului lor faţă de ceilalţi, şi se confruntă cu privirile insistente ale oamenilor şi cu batjocura unor copii, pot manifesta tulburări psihice şi comportamentale, precum şi probleme de integrare în societate.

Membrii familiilor pot fi , de asemenea, afectaţi psihic de greutăţile ce implică creşterea unui copil cu astfel de boli rare, având nevoie de suport moral şi psihologic.

De aceea, recomandăm familiilor cu astfel de copii să ceară ajutorul unui psiholog specializat în psihologia copilului şi să umble la consiliere psihologică familială.

De asemenea, recomandăm înscrierea într-un grup de suport a părinţilor cu copii hemi: hemihipertrophy@yahoogroups.com.

Dorim să formăm o familie ASHELI a tuturor părinţilor şi copiilor care se confruntă cu hemihipertrofie şi lipomatoză, de aceea, vă rugăm să ne trimiteţi povestea voastră, împreună cu poze la adresa de e-mail: secretariat@asheli.ro pentru a o include în Galeria noastră.

 

Unul dintre scopurile Asociaţiei noastre este de a oferi ajutor financiar familiilor cu copii diagnosticaţi cu hemihipertrofie şi lipomatoză facială.

Din experienţă noastră...

detalii

În această secţiune dorim să vă aducem la cunoştinţă toate evenimentele caritative care s-au desfăşurat sau urmează să se desfăşoare pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării copiilor cu...

detalii